Likó Marcell is üzent Jordán Tamásnak



A színház szombat esti intim Grönholm-módszere és a szinte üres büféje után erős kontraszt a Savaria mozi előtere, ahol cirka félezer ember zsúfolódott össze, hogy meghallgassa a Vad Fruttikat.

Likó Marcell énekes azonban hamar kapcsolatot teremt a két műfaj között, a Lehetek én is című slágerüket ugyanis Jordán Tamásnak és a Weöres Sándor Színháznak ajánlja, tekintettel a közelmúlt eseményeire. Az énekes egyébként ide járt főiskolára, így aztán Olad is kap egy dalt, stílszerűen a Sárga Zsiguli-t.

Vad Fruttik

A Fruttik erős koncertet adtak (8/10) Szombathelyen, aminek egyik titka, hogy Likó kellő öniróniával tekint magára. „Csináljunk úgy, mintha ez egy nagyon nagy koncert lenne, mintha világsztárok lennénk” – biztatja a közönséget, majd később egy dal kapcsán arról elmélkedik, hogy puha a farka, ez pedig nem illik egy magafajta rocksztárhoz.

Vad Fruttik

Különösen a koncert utolsó negyede erős, hasonlóan a Cinema Caféban mért cseh sörhöz, aminek nem emlékszem a nevére.

A kiváló Grönholm-módszerrről meg talán majd később.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés