PR-stílusok ütközése



Néhány percen belül két PR-levelet kaptam. Stílusuk különböző, de gyaníthatóan hasonló hatásfokkal működnek.

1. levél (részlet)

“Tisztelt Olvasó! Köszöntöm Önt az Új Széchenyi Terv Nyugat-dunántúli Regionális Operatív Program „Városközpontok funkcióbővítő megújítása a nem megyei jogú városokban” című program keretében Celldömölk Város Önkormányzata által konzorciumi együttműködésben megvalósított „A közösségi élet és gazdaság élénkítése a belváros infrastrukturális fejlesztése révén” elnevezésű (NYDOP-3.1.1/A-2f-2009-0010) projekt 17. számú hírlevelével, amelyben az elmúlt időszakban megvalósult és a közeljövőben tervezett eseményekbe nyújtunk betekintést”.

2. levél (részlet)

“FENOMENÁLIS! Egy nemi szerv, amitöl partnered ordítani fog az élvezet folyamán: Nagy, Kemény, Erös, Szilárd és Fáradhatatlan! NAGYSZABÁSÚ! Egy erekció, amikor csak akarod. Amikor eldöntöd, hogy akarod. Addig fog tartani ameddig csak akarod! ZSENIÁLIS! Szeretkezni 2- szer egymás után, szuper mennyiségü élvezettel elárasztva!…

Az új [kitörölve a termék neve] – el nagyon könnyü elérni egy erös szexuális izgalmat. Egy növény, ami mindig erekciót nyújt!!. Lenyügözö módon megváltoztatja az életed. Egy nemi szerv, ami eddig petyhüdt volt – azonnal – KEMÉNNYÉ fog válni, mint a SZIKLA. Még sokkal sokkal több információt az alábbi oldalon találhatsz.”

Megjegyzés: a hétvégi kecskeméti találkozón külön téma volt az EU-projektek magyarországi kommunikációja, annak nagyon durva vadhajtásai, amelyek mellesleg megfojtják magát az egészet. Erről talán majd később.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés