Nap szerinti archívum: 2007.március.5 [21.40]


Britney Spears köteles mutatványa

Új fejezettel gazdagodott a történet, ami az előzményekből logikusan következik. Azt írja a News.com.au, hogy Britney Spears a klinikán megpróbálta felkötni magát heves „én vagyok az Antikrisztus!” kiáltozások után. Ezt nyomatékosítandó a kopasz fejére a „666” számot rajzolta.

A műveletet az énekesnő a lepedőjével próbálta elvégezni, de a személyzet rátalált, mielőtt nagyobb baj lett volna. (Mondjuk a baj láthatóan így sem kicsi.)

A kevésbé rosszindulatúak szerint nem lehetetlen, hogy az esemény hátterében a nőbe belenyomott gyógyszer áll, ez okozza a látomásokat és paranoiát.

Olyan hírek is szárnyra keltek, hogy Britney kisasszony a tőle külön élő férjébe, Kevin Federline-be akar kapaszkodni, akitől egy harmadik gyereket is szeretne. Kevin állítólag szorgalmasan látogatja a csajt, de hogy mit szól most ehhez a nagycsaládos projekthez, azt nem tudjuk.

Azt sem tudjuk, hogy mi Molnár Lajos terve az érintett malibui klinikával.


Kishalál 2

Hölgy ajtót nyit szellőztetéshez, majd hatalmasat sikítva hátraugrik: egy húsz centiméter magas Halál áll a küszöbön. Minden stimmel, kasza, csuklya, arctalanság…
A lény megszólal:
– Nyugi, csak a tengerimalacért jöttem!