Britney Spears és David Lucado boldogsága



Aki azt hiszi, hogy elfeledkeztem Britney Spearsről, az nagyot téved. Csak annyi történt, hogy kicsit szüneteltettük a kapcsolatunkat. Van ilyen másokkal is.

Szóval itt a (közszolgálati) Hirado.hu mai híre, amelyből kiderül, hogy Britney Spears boldog. És ennek örülük, szinte komolyan.

Britney Spears már nyilvánosan, kézen fogva flangált új kedvesével.

David Lucado és Britney SpearsElőször mutatkozott a 31 esztendős pophercegnő vadonatúj barátjával, már amennyiben ez az ő esetében ez egy különleges hírnek számít. David Lucado a szerencsés nyertes, akivel pénteken jelent meg kéz a kézben egy rendezvényen Los Angelesben. A turbékoló pár minden olyan kérdésre titokzatosan hallgatott, melyek a kibontakozó románcukat pedzegették.

Britneyt februárban látták először Lucadóval, Valentin-napon golfoztak és sushiztak egyet. Azóta szinte elválaszthatatlanok. Az énekesnő a januárban összeszedett szerelmei sebeit, melyeket exvőlegénye, Jason Trawick és a szakítás okozott, nem sokáig nyalogatta, pár hétre rá már Lucado karjaiban találta magát.

És hogy kicsoda ez a David? Ezt ma még nehéz megválaszolni. Mindenesetre nem a szórakoztatóiparból érkezett, hanem egy egyszerű, izmos déli gyerek, négy évvel fiatalabb Ms. Spearsnél. Vagy ahogyan Britney környezetéből többen is állítják: „Épp olyan, amilyet az orvos írna fel neki.”



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés