Summerlove – Álom, amely valóra vált 9



(Az alábbi képes sajtóanyagot kaptuk, nincs jogom visszatartani – J.A.)

summerlove

Minőségi dance-pop muzsikát kínál a legújabb dance páros, a Summerlove.

A Summerlove dance-pop formáció nemrég alakult, a duót Monita és Szabi alkotja.

Szép álom című dalukkal mutatkoznak be, minden bizonnyan nagy sikerrel. Debütáló daluk a nyarat idézi, slágeres, fülbemászó dance muzsika, a rádiók és klubok nagy kedvencévé válhat.

Producerük – aki szárnya alá vette a csapatot – az a Dömötör Balázs, aki már több hazai produkciót sikerre vitt (közreműködött), ilyen például Dj Lotters, a Kerozin együttes, Dj Tomuca, Dj Sampler, Dancelovers, PiásNővérkék…

A Summerlove bemutatkozó kislemeze idén tavasszal lát napvilágot, melyen a rádióbarát verzió mellett neves lemezlovasok alkotásai is helyet kapnak majd.
A duó már fellépéseket is vállal, zenéjük várhatóan nagy club-kedvenc lesz.

“A minőséget próbáljuk megcélozni – német mintára olyan igényes minőségi dance muzsikát csinálunk, mint még senki az országban. A produkció fél órás műsorát a tagok profi “Hip-Hop-Elektro style” tánc-koreográfiával adják elő.” – mondta Dömötör Balázs, a csapat producere.

Summerlove: Szép álom (Radio Edit) – LETÖLTÉS



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

9
Szólj hozzá!

Please Login to comment
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
TibiAngelikaRoseGlossyiredy Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés