Fordítóprogramok jelenlegi fejlettségi szintje



Amikor ilyen levelet kapok, akkor azért megnyugszom, hogy a nyelvtanároknak egy darabig még nem kell tartaniuk a számítógépes fordítás kiszorító hatása miatt.

——————————–

Szia! Én hiányzik Lisa
hogy van! Remélem jól vagy, és tökéletes állapotban az egészségügy. Végigmentem a profil (www.nepzene.hu), és olvastam, és volt kamatot is, ha nem bánod, azt fogom szeretni, hogy kapcsolatba velem ezt az azonosítót (lisa.samuel1@yahoo.com), hogy ÉN tud küld ön az én fotó az OK remélem, hogy hamarosan hallunk, fogok várni a levelet, mert talán lehet egy jó barát egyébként én többet fogok elmondani neked, ha írsz nekem az én e-mail lisa.samuel1@yahoo.com

My Language is English



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés