A magyar önkormányzatok megvédik Európát



Mottó:

„ Bauer, fogd be a szájadat és ülj ide az ágyú mellé, most te vagy az Ágyútűzér és teneked kell megvédeni Magyarország határát. Hát jó, ha nekem kell megvédeni, adjanak mellém ezer kipróbált, derék cowboyt, mindegyik egy-egy mozigéppel, majd én megmutatom nekik. Hajrá, hajrá, derék fiúk! Fel a csatába! Adjatok egy lovat Bauer alá!”

„Na most!… Hadaink már bent járnak Szerbiában… Én azt hiszem, igazgató úr, mégis csak ez a Bauer fogja megvédeni Magyarország határát. Mennyiségtanból rosszul áll, az igaz, de húsz saslengést csinál a nyújtón és mint fővezérnek, ez kell.”

Karinthy Frigyes: Tanár úr kérem

 

A magyar önkormányzatok a betelepítési kvóta ellen címmel tartottak szombaton konferenciát Budapesten – írja az MTI.

Kocsis Máté Budapest 8. kerületének fideszes polgármestere „arra kérte a betelepítési kvótát elutasító önkormányzatokat, hogy nyíltan, intézményesített formában dolgozzanak együtt a kvótaügyi népszavazás sikeréért”.

“Kampányoljunk, buzdítsuk a polgárokat arra, hogy vegyenek részt ebben a jövőnket, életünket, biztonságunkat és kultúránkat alapjaiban meghatározó nemzeti ügyben” – mondta a politikus.

Kocsis Máté elmondta, eddig mintegy 900 település hozott a betelepítési kvótát elítélő határozatot. Mindez “egyfajta mozgalommá” nőtte ki magát – hangsúlyozta, hozzátéve, hogy a szóban forgó önkormányzatok 6,5 millió embert képviselnek.

“Ki sem merem mondani, hogy ez kétharmad” – jegyezte meg Kocsis Máté, aki felszólalása végén arra kérte a “brüsszeli bürokratákat”, hogy ha ők nem képesek megvédeni Európát, akkor ne akadályozzák ebben Magyarországot.

A magyar önkormányzatok megvédik Európát

 

A magyar önkormányzatok megvédik Európát



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés