Kipótolták a Bejczy utcai domborművetMost már tényleg nem mondhatjuk, hogy semmi jó nem történik Szombathelyen.

Módfelett komoly mennyiségű Facebook-hozzászólást generált a hétvégi posztom az erős térkövesítés alatt álló Berzsenyi térről.

Gyakorlatilag mindegyik hozzászólás fürdik a negatív energiákban, így aztán éppen ideje, hogy valami biztatóval rukkoljak elő.

Kiss Sándor: Az áramló pénz

A megcsonkított mű 2016 márciusában

Annál is inkább, mert annak idején talán éppen a blogom írta meg elsőnek, hogy bizony lopják a Bejczy utcai, az egykori OTP (mai kormányablak) falán található Kiss Sándor-alkotást.

Hétvégén még dolgoztak a művön

Hétvégén még dolgoztak a művön

Mindössze másfél év telt el azóta, és hipp-hopp, “Az áramló pénz”-t kipótolták, Szombathely népe megnyugodhat és ismét örömmel szemlélheti a zaklatott sorsú műalkotást.

Hétfőn reggelre már készen volt. A színeken lehet látni, hogy hol történt a javítás.

Hétfőn reggelre már készen volt. A színek eláruják,  hogy hol történt a javítás.

Az előzményekhez kattintsatok ide.mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés