Darth Vader elmagyarázza, miért módosították az útfejlesztéseket



Olvasom a Napi.hu-n, hogy a kormány váratlanul visszavont néhány útfejlesztési tervet, többek között olyanokat is, amelyeket a városokkal kötött megállapodásokban szerepelnek.

Ezek között van a Szombathelyt elkerülő gyorsforgalmi szakaszok előkészítése is.

A veszprémieknek pedig tudomásul kell venniük, hogy a kormánnyal kötött megállapodásukból kikerült a 8-as számú főút és a 82-es számú főút összeköttetése.

Ami még minket érint: az M9 autóút Vasvár és Zalaegerszeg között egyelőre csak előkészítési fázisig jut, és csak 2 X 1 sávos lesz az M8-as autóút Körmend és Rábafüzes (az országhatár) között.

Igaz, viszont szó van róla, hogy Szombathelytől délre az új 86-os út 2 x 2 sávos lesz Egyházasrádócig.

A meglepően hosszú öszsefoglalója itt van.

Elképzeltem, hogy Darth Vader (vagy ki?) hogyan magyarázná el a változásokat az érintett képviselőknek és polgármestereknek.

Így:



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés