Milyen férfitáncos tetszik a nőknek?



Bár a családban a férfi felmenőim között akadtak e téren kimondottan tehetségesek, én magam soha nem akartam a táncparkett ördöge lenni. Valahogy hülyén érzem magam, ha egy terem közepén, közszemlén, ritmusra kell mozgatnom testem különböző tájait.

Nem mondom, hogy soha nem tettem ilyent, különösen, ha jó okom volt rá, de a mindennapokban inkább kerülöm ezt a mutatványt.

Viszont most lehet, megváltozik minden, ugyanis tudom, hogyan kell lenyűgözni a nézőket és a leendő partnereket.

A fontos témát amerikai brit tudósok kutatták, arra keresve a választ, hogy a férfiak milyen táncmozdulatokkal tudják felkelteni a nők érdeklődését.

Nem részletezem a kutatási folyamatot, a résztvevőket, mindazokat a kifinomult digitális technikákat, melyek segítségével végül is megtalálták, amit kerestek.

A lényegre térek:

A nők azokat a férfiakat szereik legjobban a táncparketten, akik változatos módon és bátran mozgatták a fejüket, nyakukat és a felsőtestüket, miközben hajlítgatták és tekergették a jobb lábukat.

A nők ezt a táncost találták a legvonzóbbnak:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=JG-b6RAP0Bo]

És ezt a legrosszabbnak:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gECcPvQ-zVc]

Azt nem írja a cikk, mennyibe került a kutatás.

Mihelyst leveszik a gipszet a lábamról ………. biciklire szállok.

Amúgy meg azt hiszem, néhány táncmozdulatom már az amerikai tudósok felfedezésétől függetlenül is felkeltette a nézők érdeklődését.

Innen



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés