Britney Spears dala nem is annyira kriminális



Jó pár évvel ezelőtt azzal okoztam meglepetést és bosszantottam kicsit ismerőseimet, hogy azt próbáltam bizonygatni, hogy a Kozsó-dalok nem is annyiira rosszak, illetve nem úgy rosszak, ahogy azt nagyokos hozzáértők gondolják, ugyanis a maguk primitívségükben van bennük valami, amit nem is olyan könnyű előállítani, ellentétben a magyar pop és rock más borzalomközi előadónak életművével.

Az egykori Kozsó-tripem onnan jutott most eszembe, hogy egy hír kapcsán belehallgattam Britney Spears egyik új dalába (Criminal), és hát annyira nem is rossz. Sőt, hát, izé: egész jó.

És ha már előjött az énekesnő, úgyis mint blogom egykori főszereplője, örömmel teszem hozzá, hogy a szerencsétlen hölgy mostanság egészen jó passzban van, nem tárogatja a lábközét, nem borotválja a fejét és nem tanyázik a rehabban.

Most már régebb óta egy szakmabeli fickóval él, ha minden igaz ő látható az alábbi, sikamlósabb jeleneteket is tartalmazó videón.

Szerintem hallgassatok bele.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=s6b33PTbGxk&w=450&h=259]



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés