Google, a nagyon nagy testvér 3Néhány héttel ezelőtt az interneten a Google segítségével utánanéztem, hogy hogyan lehet Kínából Magyarországra importálni, különös tekintettel az úgynevezett „dropship” cégekre. Nem részletezném, hogy pontosan mik is ezek, annál is inkább, mert kiderült, amire nekem kellenének, azzal nem foglalkoznak.

Mondókám szempontjából figyelemre méltóbb, hogy pár napra rá meglepődve vettem észre, egy YouTubon nézett magyar videoklip alá a rendszer egy kínai dropship cég reklámját keverte.

Érdekes, gondoltam, minthogy ilyen típusú véletlenek csak nehezen képzelhetők el.

A Google-féle nagy testvér gyanúm azóta szinte bizonyosság lett. Az utóbbi két hétben, bármerre járok az interneten, a Google szinte mindenhol kínai dropship cégek reklámját tolja orrom alá.

Néhány perccel ezelőtt a Kimozduló.hu weboldalon például ezt:

dh gate

Ha nektek is ilyesmit tol, akkor persze minden rendben.mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

3
Szólj hozzá!

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SpecPrinteranulaRose Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés