Csak szépen sorban 1



Nem hiszek a férfi és női toposzokban, de abban lehet valami, hogy a férfi és a női agy nem egyformán működik.

Amíg a női láthatóan könnyen megbirkózik a multitasking üzemmóddal, addig én szeretek egyszerre egy dologra koncentrálni.

Ha több párhuzamos feladatom van, akkor – és ezt a környezetemben levők tanúsíthatják – néha figyelemre méltó mellékhatásokat tudok produkálni.

A legviccesebb példákat nem sorolom fel (büszkeség meg minden), most elég legyen annyi, hogy két órával ezelőtt gyalog indultam el a város közepesen távoli egy pontjára, de gondolataim lekötöttek, így arra már nem volt kapacitás, hogy feldolgozzam, meddig jutottam.

Egyszer csak azt vettem észre, hogy jó pár száz méterrel túllőttem a célom, és Mászáros fagylaltozó előtt bóklászom.

Szembefordultam a széllel, elhessegettem a felesleges gondolatokat, és immár magabiztosan odaértem, ahova eredetileg készültem.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

1
Szólj hozzá!

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
athosa Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés