Mibõl finanszírozzák a vastag bõrt?



Olvasom, hogy odafenn nagyban megy ez a lenyúlós dolog. Amíg lejjebb évről-évre emelik az adókat, merthogy nehézségek vannak meg válság, addig a csúcs közelében kempingelők között elképesztő méreteket öltött a vastag bőr.

Az Index tényfeltáró cikke az ismerős arcok ismeretlen off-shore cégeiről igencsak ütős falat. A többség persze nem fogja elolvasni, nincs benne baleset, dugás, celeb, betegség, illetve ezen témák keveréke.

Mindegy, két dolog idekívánkozik:

1) a hétvégén ismét gyorshajtottunk: kis falu vége, 61 kilométer, 10 ezer forint helyszíni bírság. Az érintett urak nyilván ennél jóval kisebb büntetési tétellel fogják megúszni
2) minden tisztelet azoké a kollegáké, akik még hisznek a tényfeltárás műfajában

A BKV, a Paksi Atomerőmű és a szimpatikus nagyfiúk ügyeiről itt olvashattok.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés