Lassú búcsú az Index-tõl 2



Azt hiszem, eljött az ideje, hogy lassan-lassan eltávolodjak az Indextől. Szép hosszú időszak volt, elismerem minden értékét, műfaj és stílusteremtő érdemeit, mi több, munkatársa is voltam egy darabig a portálnak. A budapestinek és a szerencsétlen sorsú szombathelyi mutációnak egyaránt.

Most viszont már úgy érzem, nem nekem szól.

Lehet hogy korábban is ilyen volt, de most zavar. Valahogy nem vagyok kíváncsi rá, hogy melyik celeb éppen milyét villantotta aznap, mit csinált Beckham, miközben lemaradok egy rakás, számomra fontos dolgokról. A stílus továbbra is izgalmasabb, mint az átlag, de olykor belemerevedni látszik a saját pózába.

Szóval azt hiszem, szép lassan áthelyezem a súlypontot. Az utóbbi időben sok internetes portál nőtt fel észrevétlen, ilyen például a furcsa körülmények között született Zoom.hu.

Vagy csak néhány más tipp:

Figyelő.net
HVG.hu
Napi.hu
Vg.hu
Alon.hu

Gondolom, ti is tudnátok folytatni a sort.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

2
Szólj hozzá!

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
mmadmin Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
mm
Vendég
Józing Antal

Kár, hogy nincs “megdumálás” nevezetű sport. Abban minden bizonnyal könnyű lenne összeszedni – az élet minden területéről – egy olyan válogatottat, amely nemzetközileg is szép eredményeket tudna elérni.