Kasztot váltottam 4



bringa

Annyi minden hülyeségről írok itt nektek, a lényegről meg közben elfeledkezem. Néhány hét óta egy új, csilivili kerékpár büszke tulajdonosa vagyok. Ha nem köszönök vissza, akkor ez valószínűleg ezért van. Kasztot váltottam, kéretik megérteni.

Egyelőre még szokom az új életérzést. Ha hajtom, akkor megy, ha fékezek, megáll, ha sár van, nem lesz tele a nyakam a cuccal. De a legjobb mégiscsak az, hogy dinamó van rajta. Oké, talán nem az álomút kategória, amikor széllel szemben kell hazatekerni egy városszéli, éjjeli buliból, viszont kompenzálja, hogy nem kell figyelni a lemerülő elemekre vagy esetleg a világítótestek le és felszerelésére. Talán az életkor mondatja velem, de optimális állapotnak tűnik.

Sokáig törtem a fejem, mi történjen a régi bringával, amely oly sokáig szolgált hűségesen, hóban, fagyban, esőben, megannyi politikai és gazdasági válság közepette. Nos, mivel alapvetően és ösztönösen környezetvédő vagyok, meg a szívem is elfacsarodik, amikor szívhez nőtt tárgyakat kell kihajítani, úgy döntöttem, megtartom. És végre arra használom, amihez már régóta kedvem van: terepkerékpár lesz. Mihelyst megjön a jó idő, irány a szabadidőpark és a többi hasonló hely, ahol végre kedvemre tudok őrjöngeni. Ilyesmihez sose késő.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

4
Szólj hozzá!

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Harleqinadminjozinga Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés