Gyurcsány és az oroszok



Putyin és Gyurcsány

Véletlenek garmadáját éljük meg. A múltkori posztomban arra világítottam rá bölcsen, hogy micsoda véletlen a TV2 filmjének és egy budapesti korház áramszünetének az egybeesése.

Most egy nehezebben ellenőrizhető véletlen, de tudom, hogy olvasónk úgyis elhiszik, mert bíznak bennünk.

Szóval ma délelőtt Daturával a szerkesztőségben hőn szeretett miniszterelnökünk, Gyurcsány Ferenc és az orosz gáz viszonyát taglaltuk, okosan, higgadtan és lényeglátóan. Mivel az irodában kb. 40 fok volt, ablakot meg nem lehetett nyitni az alsóbb szint falbontási munkálatai miatt, a Haladás-sajtótájékoztató után hazajöttem. Nem sokkal később felfedeztem, hogy a Figyelőnet a távoli Budapestről beszállt a beszélgetésbe egy cikk erejéig.

Érdemes elolvasni, ha másért nem, hát azért, hogy mindenki más következtetést vonjon le belőle, habitusa és politikai beágyazottsága alapján

“A magyar kormány érdekes módon fogékony az orosz utasításokra és valószínűleg a pénzügyi ösztönzőkre, ezért a Nabuccóval kapcsolatos álláspontja károkat okoz – mondta a napokban az igen befolyásos volt demokrata nemzetbiztonsági tanácsadó, Zbigniew Brzezinski.”

Teljes cikk



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés