Gázár brutálban és hülyén



putyin

Most néztem a Híradót, amely arról számolt be, hogy a közeljövőben ismét megnyomják a gáz árát. Brutálban.

Szuper. A kormány szerint szükséges, az ellenzék szerint nem, megy a szokásos politikai agyhalál, és valahogy senkinek nem jut eszébe arról beszélni, ne adj isten rákérdezni, hogy mennyire fasza az nekünk hosszútávon, hogy a pénzünk figyelemre méltó százaléka lazán átáramlik szimpatikus orosz üzletemberek, politikusok, katonatisztek és ezek zavaros keveréke bankszámláraira. Akik aztán ezt pénz jobb esetben terepjárókra, ciprusi nyaralásokra, angol focicsapatokra költik, rosszabb esetben nem tudjuk, hogy mire, de tippjeink vannak.

Szóval hogy nem kellene talán, ne adjisten, esetleg valami alternatív megoldásokban – például külön bejáratú atomerőmű – gondolkodni. Ameddig még lehet.

http://www.micropoll.com/akira/MicroPoll?id=92245



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés