Mexikóban verik az emósokat 6



„A támadások március elején kezdődtek a mexikói emósok gyűjtőhelyén, Queretaro városában, amikor közel nyolcszáz rocker, metálos, punk és ki tudja, hogy még milyen műfajt kedvelő gyűlt össze, hogy fellépjen az általuk homokosnak vélt emósok ellen.” Folytatás itt.

A cikknél valószínűleg érdekesebb maga az emo jelenség. Az aktuális lázadókat, a sorból kilógókat mindig is nehezen fogadta el a világ, ez a mozgalom azonban valahogy mintha nem passzolna a képbe. Vagy a zsigereim feladták a folyamatok lekövetését. Szomorú lennék, mert eddig mintha egészen jól ment volna.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

6
Szólj hozzá!

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
iredyDatura Stramoniumphreekjozinga Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés