Britney Spears újra a pszichiátrián, plusz gondnokság alatt 2



Miután – a bulvármédia és a lesifotósok nagy örömére – csütörtök este ismét a pszichiátriára szállították az énekesnőt, a bíróság úgy döntött, gondnokság alá helyezik a csajt. A vagyona felett apja és egy ügyvéd rendelkeznek. A szülők azt szeretnék, ha lányuk kiszabadulna menedzsere, Sam Lufti hatása alól.

britney-spaers

Hogy a szülők mennyire alkalmasabbak a helyzet kezelésére, az más kérdés.

Figyelemre méltó fejlemény – akár filmes feldolgozásra is ajánlom -, hogy Britney Spears körüli gennyes médiafelhatás miatt annyira kibukott egy Nick Stern nevű paparazzo, hogy otthagyta lapját, a Splash-t. Stern így szerette volna felhívni a figyelmet, hogy valami rohadtul nincs rendben a körül, hogy mindenki csőre töltött fényképezővel arra vár, hogy megtörténjen valami végső szerencsétlenség Britney Spears-szel.

britney-spears-paparazzo

A fotós azt mondja, hogy teljesen megszokott jelenség, hogy Spears autóját 20-30 fotós autója követi, a konvoj 120-130 kilométeres sebességgel száguldozik a belvárosban, olykor a szembejövő sávokat is elfoglalva. Közben fékcsikorgások, verekedések, ütközések.

Stern úgy gondolta, hogy szól.

Innen és innen.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

2
Szólj hozzá!

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
iredyHold Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés