Mimi nem mindennapi élménye 1(Izé. Tudjátok. Kaptam.)

Orosz Barbit meghódította Beleznay Endre
Reneszánsz korba utaztak a sztárok

mimiű

Nem mindennapi élményben volt része Orosz Barbarának, Beleznay Endrének, Rickynek, Farkasházy Tivadarnak és feleségének, Miminek. A hírességek ugyanis egy rögtönzött lovagi tornán vehettek részt, amelyen Teddyt és párját lovaggá ütötték, majd Beleznay és Ricky megküzdött a „királylány”, vagyis Orosz Barbi kegyeiért.

A hírességek egyetértettek abban, hogy mindnyájan szeretik az időutazást, ezért is vállalták örömmel a középkori „küzdelmet”, amikor a Reneszánsz Élménybirtok meghívta őket az eseményre.

„A feleségemmel lényegében már bejártuk a világot, és sok csodás helyet láttunk, de a Bikalon épülő Reneszánsz Élménybirtokhoz hasonlóval nem találkoztunk. Ugyanis ott hamarosan egy reneszánsz falu nyitja meg kapuit, korabeli mesterek dolgoznak majd, lesz lovagi torna, sólyomröptetés, íjászat, középkori lakoma és megannyi csoda, amely segítségével visszarepülhetünk az időben. Szívesen veszünk részt ilyen „mókákban”, így a feleségemmel most nagyon örültünk, főként annak, hogy a végén még lovaggá is ütöttek” – újságolja Farkasházy Tivadar.

Orosz Barbara igazán elemében érezte magát, amikor királylányként két férfi harcolt a kegyeiért. Ugyan színésznőként különböző korokban élő, számos figura bőrébe belebújhatott, mégis különleges volt számára a Reneszánsz Élménybirtok lovagi tornája.

„Mindig vonzott a reneszánsz kor, így boldogan ültem a „trónomra” királylányként, és lélegzetvisszafojtva figyeltem, amint Endre és Ricky megküzd értem. Persze hatalmasakat nevettünk közben, de a különleges környezet és az öltözet miatt is remekül éreztük magunkat” – meséli Barbara, a Cool TV műsorvezetője.

A két lovag hosszú csatát vívott, ugyanis hol egyikük, hol másikuk állt győzelemre, végül Ricky „elvérzett” a harcban, és Endre nyerte el a királylány kezét.

„Többször is elkezdtük a harcot, mert a komoly kardozásunk mindig nevetésbe fulladt. Mindezek ellenére nekünk, férfiaknak is nagyon jó érzés volt középkori ruhát ölteni, és kardot forgatni. Örülnénk, ha gyakrabban lehetnénk lovagok, szívesen vennénk még néhány vívóleckét is, hogy igazán élethűen tudjuk forgatni a kardot” – teszi hozzá Ricky és Beleznay Endre.mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

1
Szólj hozzá!

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
athosa Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés