Britney Spears megúszta a magyar egészségügyi reformot



Szerintem Britney Spears örülhet, hogy nem Magyarországon lett világsztár, és nem itt készül véglegesen megkattanni. Ugyanis a jelenlegi egészségügyi káosz/reform (nem kívánt törlendő) közepette jó eséllyel elkeveredne az újjáalakuló mentős osztagok, aktív és passzív ágyszámok, súlyponti kórházak és volumenindexek útvesztőjében. Az meg most éppen nem használna ennek a szerencsétlennek.

Gondolom olvastátok a sztorit, hogy miután bekapott egy kis tudatmódosítót, nem nagyon akarta visszaadni a csemetéket a volt férnek. Kis dulakodás, mentők kivonul, Spears a kórházba lekötözötten bevonul.

Közben a volt férj olyasmit emleget, hogy Britney-nél pisztoly van (ő vette neki korábban), az meg nem biztos, hogy teljesen megnyugtató két gyerek jelenlétében. Szóval durva dráma bontakozott ki a hajdani tinipop bálvány körül, durvább, mint amit bármely junky bőrgatyás rock sztár villantani tud. Miből lesz a cserebogár, ugye?

Az alábbi YouTube felvétel már a legújabb fejleményeket mutatja: Britney Spears elhagyja a kórházat, megy haza. Lesz tehát téma.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=sFF_DUvGP4w&rel=1]

Próbálok rajta lenni az ügyön, de ha pár hónapot kihagyok megint, azért ne üssetek agyon!



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés