Nap szerinti archívum: 2007.március.11 [23.47]


Hogy hova tûnt Sharon Stone bugyija? 1

Nem tudom, mekkora színésznő Sharon Stone, annyira nem is érdekel, így valószínűleg nem vagyok egyedül vele, akinek neve hallatán legelőször az Elemi ösztön azon jelenete ugrik be, amikor is a színésznő a vallatás során hanyagul átveti a hosszú lábait, és kivillan, ami kivillan, mivel nincs rajta bugyi.

Sharon Stone sokáig úgy interpretálta a jelenetet, hogy nem tudta, hogy ezt is felvették, meg csak a film elkészülte után döbbent rá, hogy blablabla.

Most viszont lebukott, mert maga a rendező, Paul Verhoeven nyilatkozta, hogy Sharon Stone persze, hogy tudta, olyannyira, hogy a színésznő már a jelenet előtt odaajándékozta neki, mármint Verhoevennak a hiányzó intim ruhadarabot. Gondolom megtartotta.


Vasárnap délelõtti futás 5

Csak elindulni nehéz, ha már úton vagy, mindig jó futni. Legjobban a napsütéses vasárnap délelőttöket szeretem. Akkor is a városszéli útvonalakat.

Ilyenkor úgy tűnik, mintha rendben lenne az ország, a város, sőt mi magunk is. Bizonyos fokú harmónia sugárzik az élőlényekből, tárgyakból. A szombati bulizók még alszanak, autó alig közlekedik. Csend van.

A nők a házakban főznek vagy tesznek-vesznek, a férfiak olykor kidugják a fejüket, melósruhában matatnak a ház körül, miközben a gyerek az udvaron bringázik. Hangos szó sehol, mintha mindenki ki lenne egyezve a világgal egy kis időre.

Egyébként a vasárnapi futás közben jönnek a legjobb gondolatok, és ekkor lehet letesztelni a bennünk levő stresszt is. Egyszerű arányszámban felírható, hogy menyire tudjuk elszakítani gondolatainak a napi taposómalomtól és mennyire tudunk figyelni a mellettünk – nagy túlzással – elsuhanó életképekre.