Wendigo 1



A kép alatti levelet kaptuk. Fontos, hogy a zenekar szentgotthárdi kötődésű.

Kedves Támogatóink, Médiapartnereink, Barátaink!

A 2006-os auditált lemezeladási adatok, egy 200 fős szakmai zsűri és az 5 fős Fonogram bizottság döntése alapján a Wendigo zenekar hivatalosan a Fonogram díj jelöltje lett “Az Év Felfedezettje” kategóriában.

Először is: Köszönettel tartozunk Nektek, a támogató együttműködésetek nélkül lehetetlen lett volna, hogy jelöltekké váljunk.

Most ismét a támogatásotokat kérjük.
Természetesen tudjuk, hogy “Megasztárok” ellen pont annyi esélyünk van, mint Dávidnak nem is egy, hanem több Góliát ellen, dehát hamár eddig eljutottunk, a támogatóinkkal, a rajongóinkkal és önmagunkkal szemben is csak akkor vagyunk korrektek, ha becsülettel helytállunk.

Azt szeretnénk kérni Tőletek, hogy amennyiben erre lehetőségetek van, segítsétek a mi kis undreground kampányunkat:
– Ha tudjátok, helyezzétek el a kezelésetekben álló kiadványban valamelyik bannerünket (ha más méret kell, természetesen elkészítjük). A link: www.wendigo.hu
– Hírként is elhelyezhetitek, hiszen nem kicsit pikáns ez az Underground – Megasztár összecsapás 🙂

És ami talán a legfontosabb:
Szép dolog a Fonogram díj, de a verseny igazi tétje, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovision 2007 dalversenyen.
Eddig olyan előadókat küldtek, mint a NOX, a VIP vagy Delhusa Gjon.
Most először nyílik legalább halvány reménysugár arra, hogy a magyar popüzem avíttas termékei helyett (akik kivétel nélkül visszhangtalanul szerepeltek) egy mai rock-metal zenét játszó csapat álljon a színpadon hazánk képviseletében.

A győztes személyéről – és ezzel együtt arról is, hogy ki lép fel az Eurovision 2007-en, a közönség szavazatai döntenek.
Ha valaki a Wendigo-t kívánja támogatni, akkor a 06 91 333 303 -as telefonszámra kell elküldeni a WENDIGO szót.

Ígérni sokmindent nem tudunk, pusztán természetesen természetesen a köszönetünket, valamint “vért és verítéket”: ez utóbbit fogjuk adni színpadon, ha Helsinkiben hazánkat képviselhetjük, és természetesen élő, energikus, modern rockzenét.

További információk:
www.wendigo.hu
www.fonogram.hu

Üdvözlettel:

BZ, Kozi, Jozzy, Rob és Crow, azaz a Wendigo



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

1
Szólj hozzá!

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Harleqin Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés