Szerintem a vizitdíj 7



Szerintem a vizitdíjjal önmagában nincs semmi probléma, 300 forint nem akkora összeg, aki akarja, ki tudja fizetni (egy korsó gyengébb minőségű sör ára), és még talán visszatartó ereje is van. Igaz, ez nem mindig jó.

Nekem a gondom az, hogy magyar módra elkapkodott, közben lényegében semmit nem old meg az egészségügyben, a rendszer valódi átszervezésének szükségességét nem pótolja. Olyan, mintha egy súlyos baleseti sérültnek fájdalomcsillapítót adnánk. Sz*rt sem ér, és az íze is keserű.

A lényegi dolgok mondjuk a Markusovszky körül zajlanak, ennek fényében viszont mégiscsak hülyén veszi ki magát a tűlönk kicsikart 300 forint. Az én pénzemből, kérném tisztelettel, ne szórakozzunk má’.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

7
Szólj hozzá!

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
HarleqinjozingaHold Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés