Nap szerinti archívum: 2007.február.15 [22.26]


Szerintem a vizitdíj 7

Szerintem a vizitdíjjal önmagában nincs semmi probléma, 300 forint nem akkora összeg, aki akarja, ki tudja fizetni (egy korsó gyengébb minőségű sör ára), és még talán visszatartó ereje is van. Igaz, ez nem mindig jó.

Nekem a gondom az, hogy magyar módra elkapkodott, közben lényegében semmit nem old meg az egészségügyben, a rendszer valódi átszervezésének szükségességét nem pótolja. Olyan, mintha egy súlyos baleseti sérültnek fájdalomcsillapítót adnánk. Sz*rt sem ér, és az íze is keserű.

A lényegi dolgok mondjuk a Markusovszky körül zajlanak, ennek fényében viszont mégiscsak hülyén veszi ki magát a tűlönk kicsikart 300 forint. Az én pénzemből, kérném tisztelettel, ne szórakozzunk má’.


Wendigo 1

A kép alatti levelet kaptuk. Fontos, hogy a zenekar szentgotthárdi kötődésű.

Kedves Támogatóink, Médiapartnereink, Barátaink!

A 2006-os auditált lemezeladási adatok, egy 200 fős szakmai zsűri és az 5 fős Fonogram bizottság döntése alapján a Wendigo zenekar hivatalosan a Fonogram díj jelöltje lett “Az Év Felfedezettje” kategóriában.

Először is: Köszönettel tartozunk Nektek, a támogató együttműködésetek nélkül lehetetlen lett volna, hogy jelöltekké váljunk.

Most ismét a támogatásotokat kérjük.
Természetesen tudjuk, hogy “Megasztárok” ellen pont annyi esélyünk van, mint Dávidnak nem is egy, hanem több Góliát ellen, dehát hamár eddig eljutottunk, a támogatóinkkal, a rajongóinkkal és önmagunkkal szemben is csak akkor vagyunk korrektek, ha becsülettel helytállunk.

Azt szeretnénk kérni Tőletek, hogy amennyiben erre lehetőségetek van, segítsétek a mi kis undreground kampányunkat:
– Ha tudjátok, helyezzétek el a kezelésetekben álló kiadványban valamelyik bannerünket (ha más méret kell, természetesen elkészítjük). A link: www.wendigo.hu
– Hírként is elhelyezhetitek, hiszen nem kicsit pikáns ez az Underground – Megasztár összecsapás 🙂

És ami talán a legfontosabb:
Szép dolog a Fonogram díj, de a verseny igazi tétje, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovision 2007 dalversenyen.
Eddig olyan előadókat küldtek, mint a NOX, a VIP vagy Delhusa Gjon.
Most először nyílik legalább halvány reménysugár arra, hogy a magyar popüzem avíttas termékei helyett (akik kivétel nélkül visszhangtalanul szerepeltek) egy mai rock-metal zenét játszó csapat álljon a színpadon hazánk képviseletében.

A győztes személyéről – és ezzel együtt arról is, hogy ki lép fel az Eurovision 2007-en, a közönség szavazatai döntenek.
Ha valaki a Wendigo-t kívánja támogatni, akkor a 06 91 333 303 -as telefonszámra kell elküldeni a WENDIGO szót.

Ígérni sokmindent nem tudunk, pusztán természetesen természetesen a köszönetünket, valamint “vért és verítéket”: ez utóbbit fogjuk adni színpadon, ha Helsinkiben hazánkat képviselhetjük, és természetesen élő, energikus, modern rockzenét.

További információk:
www.wendigo.hu
www.fonogram.hu

Üdvözlettel:

BZ, Kozi, Jozzy, Rob és Crow, azaz a Wendigo