Hónap szerinti archívum: február 2007


Flaming Lips: Do You Realize? 3

Egy másik kedvenc:

Do You Realize – that you have the most beautiful face
Do You Realize – we’re floating in space –
Do You Realize – that happiness makes you cry
Do You Realize – that everyone you know someday will die

And instead of saying all of your goodbyes – let them know
You realize that life goes fast
It’s hard to make the good things last
You realize the sun doesn’t go down
It’s just an illusion caused by the world spinning round

Do You Realize – Oh – Oh – Oh
Do You Realize – that everyone you know
Someday will die –

And instead of saying all of your goodbyes – let them know
You realize that life goes fast
It’s hard to make the good things last
You realize the sun doesn’t go down
It’s just an illusion caused by the world spinning round

Do You Realize – that you have the most beautiful face
Do You Realize


Britney (222. rész) 2

Azt hittem, a mai napot megúszom, de nem. Látom, most már Britney Spears kalandjaival fog eltelni életem hátralevő része. Nem könnyű kereszt, de lehet, egyszer még hasznát veszem a felhalmozott ismereteknek, és az első magyar Britney Spears-szakértő lesz belőlem. Abban van pénz, nem?

Na de ne kanyarodjunk el a lényegtől: Britney Spears-t a rehabon meglátogatta két csemetéje és különélő férje, Federline. A férj egy hét alatt már másodszor volt a csajnál. A gyerekekeért is nagyon odavan, már amennyire lehet hinni a bulvársajtónak.

Az énekesnő most így néz ki, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Nehézatléta alkata lett. Sok férfi erre bukik. Talán Federline is?


Liptai Claudia szexuálisan zaklat 1

„Liptai Claudia nem bír parancsolni magának egy formás férfi hátsó láttán. A műsorvezetőnő a Sztárok a jégen adása alatt is képtelen fékezni magát, és magas pontokkal jutalmazza az izmos fenekű férfiakat” – írja a Színes Bulvár Lap komoly tényfeltáró írásában.

Ez magyarra lefordítva annyit tesz, hogy elég hamar behalóba indult a TV2 korcsolyás műsora, és valamivel fel kell turbózni. Az első részből láttam részleteket, szerintem ezt még Liptai Claudia konkrét fenékfogdosása se mentené meg.


Esernyõs Britney 1

Főhősünk kicsit meglógott a rehab központból, hogy meglátogassa gyerekeit volt férjénél. 45 percig dekkoltatták a ház előtt, aztán nem engedték be. Dühös lett, amint a mellékelt ábrán látszik. Mentségére legyen mondva, hogy az agresszió áldozata az egyik lesifotós autója.

Anyja visszavitte az intézetbe. Stb.

Ilyen jó idő van Losziban?


Fehéredik a gazdaság

Olvasom a Napi Gazdaságban: “A múlt év 2006 első félévében még 50 ezer új vállalkozást jegyeztek be, a második félévben már csupán 43 ezret – derül ki a KSH tegnap publikált adataiból. Még árulkodóbb az egyéni vállalkozások számának apadása, ami a második félévben elképesztő méreteket öltött. E folyamat eredményeképpen tavaly év végén 40 ezerrel kevesebb egyéni vállalkozót regisztrált a KSH, mint egy évvel korábban”.

Ez számomra azt jelenti, hogy több tízezren adták le a vállalkozásukat, és tevékenységüket a szürke gazdaságban folytatják. A kormányzati intézkedések – ahogy várható volt – nemcsak a kisvállalkozások torkára teszik rá a kést, de még feketébbé teszik az amúgy is roppant sötét tónusú magyar gazdaságot.

Ha most kijön hozzám egy gázszerelő vagy asztalos, már eszembe sem jut megkérdezni a számlát. Pár éve még volt esélye, ha nem is sok. Ennyit a fehéredésről és az irányról, a többi duma.


Britney Spears egy malibui intézetben 1

Azt írja Washington Post, hogy Spears kisasszony kedden becsekkelt egy rehabilitációs centerbe. Önként ment, de a család is nagyon akarta. Nem csodálom.

Az TMZ.com szerint az intézet Malibuban van, a környéket máris ellepték a helikopteres fotósok.

Ezért jó sztárnak lenni.

Én meg pár hónapja poénból elkezdtem követni a Britney Spears körüli eseményeket, és most kényelmetlenül érzem magam, mert egy nagyon is emberi dráma bontakozott ki a szemem előtt. Furcsa. Most ért le a földre a lány, úgy, hogy közben elszállt.


Motivációs miniszter 1

“Nyolc kritérium alapján értékelik majd az egyéni teljesítményt a közigazgatásban” – olvasom a Népszavában.

Az újság ecseteli, hogyan is lehetne motiválni a pesszimista hivatalnokokat, majd a cikk végén egy újszerűségében ismerős ötlet is előkerül: “Simon Tamás – az egyik önkéntes – az Akikre büszkék vagyunk projektről beszélt, melynek keretében például a miniszterrel közös reggelivel jutalmaznák a jól teljesítő alkalmazottakat”.

Ebbe azért egy kicsit beleborzongtam, és nem csak azért, mert egy Kiss Péterrel közös reggeli hangulatára gondoltam.