Az MTVA megint mellébeszél!



Az MTI hírfolyamában ma délután 5 óra 11-kor jelent meg az alábbi fotó az alábbi képaláírással.

Budapest, 2016. augusztus 9. Balog Zoltán, az emberi erõforrások minisztere beszédet mond a Fõvárosi Állat- és Növénykert megnyitásának 150 éves évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen az állatkert fõbejáratánál 2016. augusztus 9-én. Mögötte Persányi Miklós, az állatkert fõigazgatója, aki miniszteri biztosként felügyeli a Liget-projekt kert- és tájépítészeti beruházásait (b3), Schmidt Egon ornitológus, Kossuth-díjas író (b4) és Hanga Zoltán, az állatkert szóvivõje (j2). MTI Fotó: Kovács Attila

“Budapest, 2016. augusztus 9.
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere beszédet mond a Fõvárosi Állat- és Növénykert megnyitásának 150 éves évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen az állatkert fõbejáratánál 2016. augusztus 9-én. Mögötte Persányi Miklós, az állatkert fõigazgatója, aki miniszteri biztosként felügyeli a Liget-projekt kert- és tájépítészeti beruházásait (b3), Schmidt Egon ornitológus, Kossuth-díjas író (b4) és Hanga Zoltán, az állatkert szóvivõje (j2).
MTI Fotó: Kovács Attila”

Na mármost.

Tisztaán látszik, hogy az MTVA megint mellébeszél.

Ebből ugyanis minden mellékes elem és szereplő kiderül, csak éppen a lényeg nem.

Hogy hogy hívják a fotó előterét domináló cuki baglyot???



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés