A Gyöngyhajú lány Szombathelyen


A januári szokásos kötelezettségek közé tartozik, hogy visszanézem az elmúlt év digitális termését, igyekszem rendet vágni benne, ami még később használható lehet, azt lezsírozom,  beteszem a raktárba, ami limlom, azt letörlöm.

Ilyen digitális limlom ez a videó is, melyet a tavalyi szombathelyi Omega-koncerten készítettem a fényképezőgépemmel, és amit aztán nem használtam semmire.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Q_DzqR9aS64]

Nemsokára letörlöm, de hogy ne vesszen el véglegesen, feltöltöttem a YouTube-ra. Ha már egyszer megvan, ugye.

A koncertről egyébként azóta sem nagyon változott a véleményem, habár elég csúnyácska hozzászólásokat kaptam.

Az utolsó komment például így szól.

„A cikk szerzőjének ólmot kéne önteni a fülébe és elvenni a szeme világát, de a cikket elolvasva ő ezen már túl van. Ezért sajnálom és ne haragudjon.”

Dehogy haragszom. Aki kiáll a sarokra, azt leszólítják.


mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés