Az Index nem tudja, hol van az Őrség



Az Index.hu-csoporthoz tartozó Dívány életmódmagazin „A 7 legjobb őszi kirándulóhely” címmel publikált ajánlót október 5-én pénteken.

A 7 ajánlott helyszín között van az Őrség is, melyről többek között azt írják, hogy „úgy ahogy van gyönyörű, így bárhová is mennek kirándulni, nagy hibát nem követnek el.”

Ez igaz, csakhogy ezután a „különösen szép” Velemet és az itteni gesztenyefesztivált emelik ki mint sétahelyszínt és programajánlatot.

Nos, a helyzet az, hogy elég lett volna egy gyors keresés a Google-lal, és vagy a Wikipédiát, vagy az Őrség.hu térképét leellenőrizve a cikk készítői rájöhettek volna, hogy Velem olyan messze van az Őrségtől, mint Budapest Ceglédtől.

Érdekes, hogy mi mégsem sem keverjük őket össze.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés