Vesemelegítõs alváz szaktanácsadás 1



Egy perccel ezelőtt hívott egy hölgy telefonon, hogy tavaly válaszoltam egy kérdésre (?), ezért most nyertem egy vesemelegítőt.

Mondtam neki, hogy szuper, mindig is egy fasza vesemelegítő volt az álmom, postázzák hát, legalább megvan a karácsonyi ajándékom. Úgyis válság van meg minden.

Kicsit csend lett a telefonban, de aztán mondta a hölgy, hogy egy kollegája személyesen hozza majd ki.

Akkor én csendesedtem el, de aztán gondoltam, játsszuk végig.

Kérdeztem, mikor jön a cuccal a kollega.

Erre mondta, hogy egyeztetnem kell vele, mert a vesemelegítő mellé alvázkezelési szaktanácsokat is ad. És nekem erre össze kellene hívnom az ismerőseimet.

Így nem lesz karácsonyra vesemelegítőm.

Mert nekem annyira használhatatlan ismerőseim vannak, hogy – ó, tudom – még egy nyomorult alvázszaktanács-parti sem hozná őket lázba.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

1
Szólj hozzá!

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
nünüke Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés