Jacko és az õ orra 6Amikor meghalt a Michael Jackson, nem mondhatom, hogy különösen érdekelt, mint ahogy korábban a zenéjével sem tudtam mit kezdeni.

Ember volt, meghalt, van ez így – gondoltam.

Ám ahogy az idő halad, egyre riasztóbb és meghökkentőbb részletek látnak nagyvilágot, egy kicsit betekintést engedve abba a világba, amelyet a pénz, a hatalom, a PR-gépezet átláthatatlan fala vesz körül, melynek csak külső oldalát ismerhetjük, amit olyanra festenek, amilyenre akarják, olyan életképeket vetítenek rá, amilyet mi vagy ők látni szeretnének.

De azért érdekes dolgok lehetnek a fal mögött.

Olvasom például az egyik szemtanú vallomását, aki állítja, hogy a halottasházban fekvő Michael Jacksonnak nem volt orra, ahol lennie kellett volna, ott csak egy kis nyílás volt.

Azaz Jacko műorrot hordott. Szerinte.

Meg mások szerint is. Például ezt mondja az énekes egykori gondnoka is, aki megerősítette a műorros verziót.

michael jackson

Michael Jackson orra a feltételezések szerint a folyamatos plasztikai beavatkozások nyomán tűnt el, amelyekre meg azért volt szükség, mert az énekes nem akart apjára hasonlítani.

Egy ragasztóval rögzíthető műorr ezt az apagondot simán megoldotta.

Érdekesen jár az emberek agya ott a fal túloldalán.

Innen.mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

6
Szólj hozzá!

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
AdélFronikiscsákóMJ rajongó Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés