Szerencsétlen zalaegerszegi iskola-sztriptíz 10



Már nemcsak a magyar, de a világsajtó is felkapta annak a szerencsétlen zalaegerszegi német-tanárnőnek az esetét, aki egy jól sikerült vetkőzéssel lepte meg tanítványait és kollegáit a gólyaavatón.

Nyilván nem túl szerencsés a produkció, de az sem, hogy ennek ekkora feneket kerít mindenki.

Ma például némileg meglepődve láttam, hogy mi is a vezércikk, mi több, a mai legolvasottabb írás az egyik legnagyobb brit bulvárlap, a Sun internetes verzióján.

Kicsit sajnálom a szerencsétlen tanárnőt, aki állítólag nem akart mást, csak pontokat szerezni az osztályának. Akkor jó ötletnek tűnt, ma már valószínűleg nem annyira.

Mondjuk arra esetleg jó, hogy az idióta szervezők elgondolkodnak, milyen feladatokat adnak a gólyaavatón. Szombathelyi iskolákban is voltak érkességek.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

10
Szólj hozzá!

Please Login to comment
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
athosatmadminbuksi Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés