Fesztiválképek feltöltve, hazafelé tömegbaleset a 84-esen



Ismét itthon. A fesztivál utolsó napját szkippelem, Datura tengerezik, vigyázni kell a házra.

Annyira nem bánom, egyrészt mert az idő ma délelőtt sem volt tökéletes, másrészt mert gyakorlatilag az összesen olyan zenekar lefutott az első két napon – kivétel a Quimby – akit nagyon meg akartam nézni.

A fesztiválról holnap írok egy hosszabbat, a fotókat már feltöltöttem. A 2008-as Balatone Fesztivál fotói itt érhetők el.

Tavaly vonattal jöttünk Zánkáról, az is élmény volt, az idén autóval, ez is, csak más okból. Valahol a 84-esen majdnem sikerült egy tömegkarambolban aktív szerepet vállalni. Közvetlenül előttünk öt autó csúszott össze egy lekanyarodó Lada miatt, ha jól néztem, két magyar, három német. Nekünk sikerült megállnunk. Néhány közülük igen csúnyán összetörött, de személyi serülés nem történt.

Sümeg és Sárvár között ezenkívül még két kisebb karambolt láttunk, pontosabban ezeknek utóéletét, az útszélére állított, törött autókat.

Vigyázzatok magatokra!



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés