Furcsa véletlen egybeesés 6



Nem hiszem, hogy bárki az országban rajtunk kívül végignézte a tegnap esti Tv2-filmet, a 14 órát. A film arról szólt, hogy Amerikában egy áradás miatt éjszakára elmegy az áram a kórházban, a tartalék generátorokat elmossa a víz, a dolgozók zseblámpákkal futkározva próbálják menteni a menthetőt. A legkritikusabb a helyzet a csecsemőosztályon van, ahol kézzel kell lélegeztetni a koraszülötteket. A film egyébként bűn rossz.

Ma reggel olvasom, hogy amíg mi a filmen röhögve bosszankodtunk, addig „áramszünet okozott zavart az ellátásban péntek este a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban; az intézmény sürgősségi osztálya sem tudott betegeket fogadni. Az áramszolgáltatás este 11 óra körül állt helyre” (MTI), illetve „20 órakor ment el az áram, az intézmény két áramfejlesztője közül egyik sem lépett működésbe. Két gyermeket kézzel kellett lélegeztetni, az ápolók és orvosok elemlámpákkal járták a szobákat.” (Hír Tv)

Érdekes egybeesés.

Amúgy szerintem most már ideje lenne egy újabb 200 milliós kormányzati weboldal építésének.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

6
Szólj hozzá!

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
OPdevecseriMarton Zsoltjozinga Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés