Javaslat a leereszkedett hátsó nõi farmerzsebek betiltására 3



női fenék

Sok hülye női divatot láttam megjelenni és kimúlni, ezek közül a leghülyébb talán a holdjáró cipők voltak, melyek szerencsére hamar kimúltak a látómezőből.

De örömre egyáltalán nincs ok, ugyanis az utóbbi időben megjelent egy sokkal sunyibb, de a női megjelenését legalább ennyire kompromittáló trend: a farmerek hátsó zsebének lecsúszása. Nagyon sokféle női fenék létezik, kicsi, nagy, lapos és kerek, alma, körte, barack és dinnye, de én még olyant nem láttam, amin jól állt volna, mi több, még olyant sem, aminek látványán ne rontott volna számottevően, legyen az kifutók reflektorában otthonosan mozgó hátsó.

Mivel a probléma a jó idő beköszöntével, a kabátok és dzsekik eltűnésével ezekben a hónapokban jelentkezik elemi erővel, javaslok egy kormányrendelet, amely betiltaná a zsebek bizonyos szint alá helyezését a női farmereken. Ha mégse lenne ilyen, mert a kormány megint csak nem tenné a dolgát, akkor komolyan felmerül a népszavazás lehetősége.

http://www.micropoll.com/akira/MicroPoll?id=91487



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

3
Szólj hozzá!

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
wildgicasellőHold Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés