Visszaszokás a könyvtárra 1



Amikor az 1988-as cikket csináltam, akkor iratkoztam vissza a megyei könyvtárba. Néhány év kihagyás után. Korábban nagyon sok időt töltöttem ott, egyrészt, mert olyan munkáim voltak, hogy sokat kellett búvárkodnom – az internet is gyerekcipőben volt még -, másrészt olvasóként is meglehetősen aktív voltam.

Aztán kikoptam. Alkalmanként persze megfordultam rendezvényeken, de meglehetősen esetlegesen. Most beiratkoztam újra, és azt hiszem jól tettem. Digitalizáció ide vagy oda, nem rossz hely az, de lehet, éppen azért élvezem, mert egy kicsit sok a digitális adalék az életemhez. Meg még mindig új szaga van a néhány éve felújított épületnek, az ember ilyenekre mondja, hogy érdemes volt belenyomni a pénzt. (Hasonló véleményen volt a fiam is.)

Most a normál tagdíj 1000 Ft/félév, ami nem jelképes, de most ebben az árban bent van a VHS kazetták és a zenei cd-k kölcsönzése is. A dvd-k esetében a tagdíj 700 ft/hó.

Hoztam videókat, köztük Tarkovszkij Solarisa. Már megérte.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

1
Szólj hozzá!

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
mawe Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés