Nagy fogás az MMIK-ban! 3



nagy fogások

Változik az ember. Eddig például mindig azt gondoltam, és ezt a véleményemet ráadásul többször írásba is foglaltam balgán, hogy a zsibvásárokat mondjuk ki kellene tessékelni a kulturális intézményeinkből. Hamu a fejre! Az elmúlt héten egy szórólapon láttam, hogy 599 forintért ampermérőt lehet venni az MMIK-ban. Ki tud ennek ellenállni?

Pénteken így elmentem a ígéret boltjába, amit méltatlanul az intézmény egyik hátsó szegletébe száműztek. Megvettem a cuccot, amire évek óta vágytam, mi több, vettem egy távirányítót is (699 forint), mivel Videoton tévénkhez kb. egy éve nincs ilyen. Magam is meglepődtem, látván az ampermérő faszán működik, és a távirányító is majdnem, a hangot csont nélkül állítja le-fel, és a csatornák felét (négyből kettőt) is pöcre váltja.

Én voltam hülye, amikor plusz háromszáz forintért elemet vettem az ampermérőbe, nem gondolva bele, hogy ennyi pénzért van benne gyárilag. Pedig de! Az élet szép. És vásárt, még több vásárt minden közintézménybe!



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

3
Szólj hozzá!

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Rosejozinga Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés