Britney Spears köteles mutatványa



Új fejezettel gazdagodott a történet, ami az előzményekből logikusan következik. Azt írja a News.com.au, hogy Britney Spears a klinikán megpróbálta felkötni magát heves „én vagyok az Antikrisztus!” kiáltozások után. Ezt nyomatékosítandó a kopasz fejére a „666” számot rajzolta.

A műveletet az énekesnő a lepedőjével próbálta elvégezni, de a személyzet rátalált, mielőtt nagyobb baj lett volna. (Mondjuk a baj láthatóan így sem kicsi.)

A kevésbé rosszindulatúak szerint nem lehetetlen, hogy az esemény hátterében a nőbe belenyomott gyógyszer áll, ez okozza a látomásokat és paranoiát.

Olyan hírek is szárnyra keltek, hogy Britney kisasszony a tőle külön élő férjébe, Kevin Federline-be akar kapaszkodni, akitől egy harmadik gyereket is szeretne. Kevin állítólag szorgalmasan látogatja a csajt, de hogy mit szól most ehhez a nagycsaládos projekthez, azt nem tudjuk.

Azt sem tudjuk, hogy mi Molnár Lajos terve az érintett malibui klinikával.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés