Ingyenes tömegközlekedést Szombathelyre is!



Szerintem szuper ötlet az ingyenes budapesti tömegközlekedés, vidéki szemmel meg különösen. Budapest eddig sem volt képes kigazdálkodni a BKV működtetéséhez szükséges pénzt, helyette állandóan a központi költségvetéshez fordultak a milliárdokért. Amit rendre meg is kaptak, annak ellenére, hogy.

Ha ingyenes lenne, azt jelentené, hogy még több központi suskát raknánk be a rendszerbe, értelem szerűen a vidéki adófizetők pénzéből.

Budapesti szemszögből tényleg nem rossz elgondolás, hogy megfinanszíroztatjuk a közlekedésünket a surmó vidékiekkel.

Kíváncsi lennék, mit szólnának odafenn egy olyan javaslathoz, hogy a buszozás Szombathelyen legyen ezentúl ingyenes, a Vas Volán veszteségeit majd fizeti a budapesti költségvetés.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés