Két dolog még a vasárnapomhoz tartozik



1. A déli órákban úszni voltam. Vagy egy évtizedet hagytam ki. Illetve úszni úsztam, folyókban, tavakban, tengerekben, de szabvány medencében nem. Mert olyan unalmas a falakat és a lelátókat bámulni, miközben az ember fegyelmezetten kalimpál le- és fel a kijelölt sávokban. De most egész jólesett, magam is meglepődtem, hogy tíz hosszt sikerült legyűrnöm úgy, hogy ki sem kellett menteni.

2. A családi filmklub keretében este megnéztük Kubrik klasszikusát, a 2001: Űrodüsszeiát. A film 1968-ben készült, én magam láttam vagy ötször, de még mindig friss, még mindig nem lehet betelni vele, sőt, az évek múlásával mindig új és új jelentésárnyalatai tárulnak fel. Azt hiszem, utánaolvasok most megint kicsit, de szerintem nem osztom meg az eredményt veletek.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés