A világ legszebb nõje (frissített) 1Ma választották meg a világ legszebb nőjét (Miss World 2008) a dél-afrikai Johannesburgban. Ő lett az. Orosz, pontosabban szibériai lány, a neve angolosan írva Kseniya Sukhinova, ami magyarosan nagyjából Kszenija Szukhinova.

szépségkirálynő

Részletek például a itt.

Breaking news:

Közben sikerült rátalálni Kszénija belső tulajdonságaira is. Nyilván ezek sokkal többet nyomnak a latba a férfiaknál, mint a talmi felszíni csillogás.

Szóval a szépségkirálynő korábban tornázott, úszott, balettezett, de amikor egyetemista lett, ezeket jól abbahagyta. És ha már egyetem: a tyúmeni gáz- és olaj egyetem (nem vicc) szorgalmas hallgatója, ahol jó tanulmányi eredményei miatt elismerésben is részesült két évvel ezelőtt. Szabadidejét szüleivel, barátaival és macskájával tölti. Szeret utazni. Kedvenc popzenésze Sting, kedvenc filmje: Moszkva nem hisz a könnyeknek. Innen.mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

1
Szólj hozzá!

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
iredy Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés