Ennyire vagyok fontosAz alaphangulatot már az megadta, hogy előtte 10 perccel a vépi körforgalomban majdnem elütött egy hölgy. Opeljával balról megelőzött félig, majd hirtelen jobbra rántotta a kormányt és kiment azon a kijáraton, amin én nagyon nem akartam, viszont ő valamiért úgy kalkulált, hogy igen. Szerencsére jók a reflexeim, így előttem át tudott surranni pár centivel, és megúszta azt kis tortúrát, ami egy szabályosan haladó kerékpáros gázolásával jár.

És miközben én riadt szemekkel, de nagy rutinnal az életemért nyújtottam a fékbowdeneket, egy szimpatikus kisterautós rámdudált, hogy mit tökölök én ott a túléléssel a körforgalomban.

Ezek után szembesültem újfent a Zanati úton a javításokkal, ahol az úttestre több száz millió forintot költöttek, a kerékpáros részen viszont a sárga festékkel is erősen takarékoskodtak.

Így:

Zanati úti kerékpárút

Hát most ennyit érek.

Várjatok, várjatok, keresitek még a kegyeimet! Ha más nem, egyszer talán még nyugdíjas leszek.mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés