GAY-XYZ 2Tudjuk, hogy a permanens reformoknak és a hozzáértő szakembereknek köszönhetően hazánk igazi idegen nyelvű analfabéta, de nem létezik, hogy a rendszámkiadó bizottságnál vagy akárhol, ahol pénzt vesznek fel ezért, ne tűnt volna fel a GAY betűkombináció.

Elképzelem, hogy ha valaki egy ilyen rendszámú járgánnyal bejárja Európa azon országait, ahol nem kötelező ugyan középfokú nyelvvizsgára kidobni a pénzt, viszont a lakosság egy mininális szinten beszél angolul.

GAY Registration numberA fotót ma készítettem a szombathelyi Szelestey utcában, és a gépjármű márkájából azt a következtetést vonom le, hogy nem egyedi rendszámról van szó, azaz 999 ilyen fut a magyar utakon. A számokat kikockáztam.mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

2
Szólj hozzá!

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
jozingGáspár Gábor Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Gáspár Gábor
Vendég
Gáspár Gábor

A férfi kosárlabda első osztályában a Szolnokban kosarazik egy Gay nevű usa-beli játékos.