Itt az új Britney Spears-lemez borítójaNéha tényleg nem értelek benneteket. Már isten tudja milyen régóta nem adtam hírt blogom zászlóshajójáról, Britney Spears-ről, ti meg úgy csináltok, mintha nem is érdekelne titeket, hogy mi történik az énekesnővel. Holott tudom, hogy érdekel, csak nem mertek szólni. Butaság, higgyétek el.

De most ismét fontos dolgok vannak. Spears kisasszony honlapján ugyanis megjelent a küszöbönálló új nagylemez, a Circus borítója és a számok címlistája. A lemez egyébként december 2-án, Britney Spears 27. születésnapján kerül a boltokba. Addig lehet gyűjteni a pénzt rá.

britney spears circus lemezmm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés