Napi reklám: A Park Centerbe költözik a szombathelyi FressnapfEbben a posztomban példaszerűen keveredik a közszolgálatiság és a reklám.

A furgont néhány perccel ezelőtt fotóztam a szombathelyi Széll Kálmán utcában.

A Park Centerbe költözik a szombathelyi Fressnapf

Távolról először azt hittem, valami vicces jármű, hogy mondjuk élénk sodrás közepette holland hippik tartanak a Balaton felé, de a közelben némi csalódással konstatáltam, hogy csak egy reklám.

A Fressnapf így tudatja a szombathelyiekkel, hogy főbérlőt vált, és holnap már a Park Centerben (tudjátok, a Körmendi úton) nyit ki.

A cégnek pedig üzenem, hogy ezért a posztért némi macskakaját elfogadok, de az állatka válogatós, nem eszi meg az olcsó saját márkákat, a nyulas és bárányos prémiumokat is csak turkálja.mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés