Változatlan halálfélelem a Kőszegi utcában



Nem is tudom, meddig volt feltúrva a szombathelyi belváros, az biztos, hogy a Kőszegi utca, a Széchenyi utca és a Berzsenyi tér egy jó darabig ki volt vonva a forgalomról.

Hogy mit sikerült kihozni a közel egymilliárdból, arról már elmondtam véleményemet, most csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy mi nem fért bele pénzbe vagy a figyelembe.

Nem fért bele például a Kőszegi utca kerékpáros forgalmának rendbetétele.

Kőszeg utca, Szombathely

Így aztán a biciklisek pont olyan halálfélelemmel tekerhetnek végig az utcán, mint korábban, egyensúlyozva a mellettük balról elsuhanó autók és jobbról leparkoltak között, imádkozva, hogy az előbbiek ne sodorják el őket, az utóbbiak meg ne nyissák rájuk az ajtót.

Ingyen kapják azt az adrenalint, amelyre az extrém sportok kedvelői egy vagyont áldoznak.

Nagyjából ennyi  Szombathelyen a biciklisek és a józan ész érdekérvényesítő képessége.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés