Késélezés done



Évek óta inkább nyiszálás, semmint vágás történik a konyhában, ami elég irritáló, még akkor is, ha az élelmiszerek feldolgozottsági fokának rohamos emelkedése miatt számottevően könnyebb ma szeletelni, mint volt az mondjuk 20-30 éve.

A nagy elhatározás hétvégén született meg, miután nekem jutott az a hálás feladat, hogy felszeleteljem a kissé még fagyos marhalábszárat. A nyiszálás cirka akkora kínlódás volt, mint a magyar egészségügy átalakítása.

Szerencsére a városban van még aktív késes, még nagyobb szerencse, hogy emlékeztem is rá, hogy hol. Be is vállalta a cuccot, tíz kést élezett meg 800 forintért. Nagyon korrekt ár-érték arány.

Este már boldogan, vidáman, felszabadultan szeleteltem a sajtot, annak tudatában, hogy ma – a késes segítségével – egyértelműen sikerült jobbá tenni a világot.

Ha megjövök a Szigetről, viszem a baltát is.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés