Na vajon 2017-ben megépült-e a járda a Vépi úton?



Izgalmasabbnál is izgalmasabb a kérdés, tegyétek meg a tétjeiteket!

Nem vagyok én szépségkirálynő, hogy a világbékéért harcoljak, sem Szél Bernadett vagy Balog Zoltán, hogy Tibet szabadságáért szálljak síkra, sőt még Brüsszel megállítását is rábízom a kormányra.

Tudom a helyem a világban, így aztán elfoglalom magam olyan apró-cseprő ügyekkel, mint a házunk előtti kisfák vagy éppen a Vépi úti járda.

Ez utóbbin szinte minden reggel végigautózom, és a járdahelyzetről való beszámolót ilyenkor év végén szoktam elétek tárni.

Na mit gondoltok, megépült-e az idén a járda, amely lehetővé tenné, hogy a szombathelyi ipartelepre gyalog járók  ne az autók között botladozva tegyék kockára az életüket?

Rosszul tippeltetek!

Vépi út

Ebben az évben sem jött össze ez a projekt.

Ami már csak azért érdekes, mert járda épült a városban, igaz, nem az ipartelepen, hanem a Romkert felett.

A nagy pénzeket azonban máshol kell keresni.

Amíg 2016-ban a szegények védőszentje, Szent Márton tette zsebre a pénzt, úgy az idén a sportberuházások voltak a liblingek.

Kíváncsi lennék, a pártsajtó hogyan magyarázná meg, hogy miért is jutott 15 milliárd egy focistadionra, és miért nem a Vépi út járdájára, de az is lehet, alig vagyunk, akit ilyen apróságok még érdekelnek.

Vépi út

A stadion mellett egyébként 2,2 milliárdból bővült az uszoda (ennek még talán értelme is van) és a napokban olvastam, hogy letették az ugyancsak 2,2 milliárdos jégcsarnok alapkövét is.

Ezek szerint a Vépi út  – és a több száz más járda – majd a lóversenypálya és a síugrósánc után következik.

Hogy mi ezzel a baj, azt már tavaly és tavalyelőtt is kifejtettem.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés