KonzultációkLám, Szombathelyre is kikerültek az újabb óriásplakátok, amelyből megtudhatom, hogy sikeresek voltak a korábbi óriásplakátok.

Gondolom legközelebb olyan kampány lesz, amelyből megtudhatom, hogy ezek az óriásplakátok is sikeresek voltak. Végül is elbírja a költségvetés, a 27 százalékos áfából meg az EU-s pénzekből nemcsak térkövekre futja.

Én mindenesetre javasolnék egy újabb nemzeti konzultációt is a legutóbbi nemzet konzultációról, úgy lenne igazán kerek ez a történet.

Óriásplakát Szombathelyen a Szent Márton utcában a Borostyánkővel szemben

Óriásplakát Szombathelyen a Szent Márton utcában a Borostyánkővel szemben

Szóval a Borostyánkő mellett fényképezem ma délután ezt a plakátot, amelyből megtudhatom, hogy „Magyarország erős és büszke”, és miközben azon tűnődőm, hogy egy földrajzi terület büszkeségét vajon miből is lehet lemérni, a padokon kempingelő csövesek közül kiválik egy nagydarab fickó, tisztelettel megvárja, amíg elkészül a fenti mobilkép, majd a következő konzultáció zajlik közöttünk.

  • Helló, nincs véletlenül egy húszasod?
  • Nincs.
  • Pedig jó lenne. B*meg felvitték 500 forintra a bor árát, nem éri át a pénzünk.
  • Tényleg nincs nálam egy fillér sem, biciklizni voltam.
  • Kár. Ma a Ricsi van, az meg nem ad hitelre.
  • Sajnálom.
  • Na mindegy, köszi.

A csöves mentségére szolgál, hogy legalább őszinte volt.

Korábban írtam:

Magyarország erősködikmm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés